T-shirts, der kravler ud af bukserne? Eller lang nok, men til gengæld for vid? Eller efter et par ganges vask for kort, for skæv eller ude af facon? Indtil 2010 var det desværre virkeligheden for høje mænd.

Girav blev skabt af nødvendighed. En T-shirt i den rigtige længde, og tilmed af god kvalitet var ikke til at finde. Hvorfor skal størrelserne S, M og L være så korte og smalle og shirts kun lidt længere i størrelse XXL? Findes der ingen lange slanke mænd eller høje mænd med normal statur? Det er en kendsgerning, at danskere hører til blandt de længste i verden!

Den kendsgerning og 20 års erfaring med produktudvikling og indkøbsfunktionen hos forskellige inden for mærkevaretøj var den perfekte kombination til et nyt tøjmærke til høje(re) mænd.

 

Girav Long Fit målesystem

Hos Girav bruger vi et andet målesystem end sædvanligt. Vores unikke målesystem sikrer, at din T-shirt har en perfekt pasform både i længde og bredde. Disse shirts kan fås i 6 bredder og 3 længder: 

Standard Long Fit (/ SLF) til mænd med af middelhøjde (180 cm) disse T-shirts er 2-4 cm længere
Long Fit (/ LF) til høje mænd fra 1,85 / 1,90 disse T-shirts er 4 – 8 cm længere
Extra Long Fit (/ XLF) til høje mænd fra 2 m disse T-shirts er 8 – 12 cm længere

 

 

 

 


Sådan bestemmes det rigtige mål

Du kan finde dine mål på 2 måder. Mål de shirts, du plejer at have på, eller tag mål af dine kropsmål.

MÅLING AF NUVÆRENDE T-SHIRTS

Du måler længden og bredden af din nuværende T-shirt(s) og sammenligner med vores længde- og breddemål. Du kan så lave et skøn over den rigtige længde og bredde og vælger så størrelse. Når du så klikker på en T-shirtmodel, står længde- og breddemålene af den pågældende shirt på hver produktside. Så ved du præcis, hvad du bestiller. Hvis du alligevel ikke har valgt den rigtige størrelse, er det ikke noget problem. Du kan returnere eller bytte gratis.

MÅLING AF KROPSMÅLENE

Du måler bryst- og taljestørrelsen og finder ud af de rigtige bredde- og længdemål i nedenstående skema. 

  S M L XL XXL 3XL
Brystomkreds i cm: 90-95 96-101 102-107 108-113 114-120 121-128
Taljeomkreds i cm: 82-87 88-93 94-99 100-106 107-112 113-122
Standard Long Fit (/SLF) længde: 70 72 74 76 76 -
Long Fit (/LF) længde: 80 80 80 82 82 84
EXTRA Long Fit (/XLF) længde: - 84 84 86 86 86

 

1. Brystomkreds
Mål størrelsen på din overkrop i centimeter under dine armhuler på den højeste del af dit bryst. Mål ikke for stramt og sørg for en vis bevægelsesfrihed.

2. Taljeomkreds
Taljen måles over hofterne lige under navlen. Mål ikke for stramt og hold et spillerum på et par centimeter.

3. Længden på en shirt *
Det er ryglængden på de lange T-shirts, målt lige under kraven ned til shirtens underkant. Med disse mål kan du vurdere længden af de lange T-shirts og eksempelvis sammenligne med dine nuværende T-shirts.

* Der kan ikke udledes nogen sikkerheder af ovenstående, idet der kan opstå små afvigelser på vores lange t-shirts under produktion eller vask. Visse artikler, såsom polo-skjorterne, afviger lidt fra ovenstående skema i længden.

 

Vores grundlag for den ideele T-shirt

Girav har et omfattende udvalg af T-shirts. Som specialist i T-shirts til mænd skelner vi mellem basic shirts, casual shirts, langærmede skjorter og poloskjorter. Alle skjorter kan fås i forskellige modeller, materialer og farver. Naturligvis opfylder alle skjorter vores høje standarder.

De tre vigtigste pejlemærker i vores brand er,

• kvalitet;
• optimal parform;
• service.

Hvad har du ud af en lang t-shirt, når den efter et par ganges vask er for kort eller ude af facon? Desuden fandt vi, at servicen i mange butikker og netbutikker var under lavmålet. Hvor tit har du ikke oplevet, at du bliver sendt fra Herodes til Pilatus, når noget er gået galt?

Hvis der mod forventning er noget, der ikke er gået godt, skal det løses så hurtigt som muligt. Og hvis du ikke er tilfreds af en eller anden grund, kan du få købesummen retur eller modtage en ny artikel. Vi har altså en tilbagebetalingsgaranti, hvis varen ikke er tilfredsstillende!

 

Hvordan kan vi hjælpe dig

Vi hjælper gerne, hvor vi kan! Har du et spørgsmål eller en kommentar? Kontakt os gerne. Du kan også kigge på vores ofte stillede spørgsmål, hvor der muligvis er svar på dit spørgsmål. Vi hjælper gerne på engelsk, tysk, hollandsk, fransk eller spansk.

Girav Long Fit
Holendrechterweg 21d
1191 KT Ouderkerk aan de Amstel
Tlf. +31 (0)20-472 10 02 (vi hjælper dig på engelsk, tysk, hollandsk, fransk eller spansk)